www.podium-power.nl

WIE
IK
BEN

"Het enige wat ik van je vraag is een open houding en dat je het plezier opzoekt!"

ELEMENT

Ik, Monique Verkerk, ben van mening dat je in je element bent als je doet wat je oprecht leuk vindt! Iemand in zijn/haar element vind ik mooi. Stralend doen wat je leuk vindt, boeit mij. Dus na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, werk ik er nu vooral aan om ook zélf in mijn element te zijn!

Hoe dan? In het kort. Door plezier te maken! En dit uit zich door wekelijks te improviseren bij de vereniging TarTrek. Door leuke dingen te ondernemen met mijn geweldige gezin én door regelmatig workshops te geven aan jong en oud, zolang het maar te maken heeft met improvisatie!

HARDOP LACHEN

Wanneer ik een workshop improvisatie of theatersport geef aan een groep mensen die elkaar misschien dagelijks zien, vind ik het fantastisch om te merken hoe iedereen elkaar opnieuw leert kennen. Op een totaal andere manier! Er wordt hardop gelachen (óók een grote hobby trouwens) en met veel waardering naar elkaar gekeken. Prachtig om te zien.

MIJN BOODSCHAP

Leef je uit! Wees af en toe kind. Niet zo serieus asjeblieft. Speel, lach en verwonder je af en toe. 

Tijdens mijn workshops leer je de ander, maar ook jezelf beter kennen. Altijd op je eigen tempo. Altijd in een vertrouwde omgeving. Zoveel als jij wilt. Het enige wat ik van je vraag is een open houding en dat je het plezier opzoekt!

En weet je. Dan verbaas je jezelf!