www.podium-power.nl

WIE
IK
BEN

"Blijkbaar ben ik ook gewoon maar een moedermens"

ELEMENT

Ik, Monique Verkerk, ben van mening dat je in je element bent als je doet wat je oprecht leuk vindt! Iemand in zijn/haar element vind ik mooi. Stralend doen wat je leuk vindt, boeit mij. Dus na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, werk ik er nu vooral aan om ook zélf in mijn element te zijn!

Hoe dan? In het kort. Door plezier te maken! Dit uit zich door wekelijks te improviseren bij verschillende improvisatieverenigingen, door te spelen met mijn kinderen (mijn man kan er trouwens ook wat van) en af en toe een rode neus op te zetten. Simpel eigenlijk hè?

PODIUM-POWER

De naam Podium-Power komt voort uit een workshop die ik samen met een collega-vriendin gaf aan groep 3. In deze workshop leerden we hen middels een liedje op theatrale manier hoe je vol vertrouwen op een podium kan staan en je zelf laat horen én zien! Podium-Powerrrrrr

HARDOP LACHEN

Wanneer ik een workshop improvisatie of theatersport geef aan een groep mensen die elkaar misschien dagelijks zien, vind ik het fantastisch om te merken hoe iedereen elkaar opnieuw leert kennen. Op een totaal andere manier! Er wordt hardop gelachen, ook een grote hobby trouwens, en met veel waardering naar elkaar gekeken. Prachtig om te zien.

MIJN BOODSCHAP

Er zijn momenten dat ik met mijn kinderen speel en mijn ontdekkingen het liefst meteen wil delen! Dit doe ik door andere ouders handvatten te reiken in de workshop 'Speel met je kind!'. Ook door samen met mijn dochter een Youtube kanaal te starten.

Begrijp me niet verkeerd. Ook ík word er door mijn kinderen op gewezen als ik weer eens verdwijn achter mijn laptop of telefoon. Oeps. Blijkbaar ben ik ook maar gewoon een moedermens en hopelijk nooit uitgeleerd.

Mijn boodschap: luister naar je kind! Hoe irritant ook, ze zeggen verdomd wijze dingen. Best vaak ook. -Zucht-