www.podium-power.nl

WAT
IK
DOE

"The only way
to do
great work
is
to love
what you do"

WORKSHOP: TOEGEPAST IMPROVISATIETHEATER

BEDRIJVEN/TEAMUITJE/STUDIEDAG/TEAMBUILDING
Wil jij je teamleden of werknemers een toffe workshop aanbieden? Wellicht met het thema 'kennismaken',  'samenwerken' of juist 'plezier maken' of 'durven falen'?  Stap dan nu zelf ook uit je comfortzone en klik hier voor meer info.

SCHOLEN VOORTGEZET ONDERWIJS
Leerlingen voor het eerst bij elkaar in de klas en een ijsbreker nodig? Kennismaking of (korte) cursus met improvisatietheater of theatersport? Een workshop nodig voor bv. de cultuurweek? Zoek niet verder. Hier ben je aan het juiste adres. 

Klik hier voor meer informatie: Workshop improvisatie

WORKSHOP: DRAMA IN HET ONDERWIJS

Weet je als leerkracht niet zo goed hoe je makkelijke drama werkvormen kan inzetten in het toch al drukke lesprogramma? Ziet het er leuk uit op papier, maar vind je het moeilijk om deze ook werkelijk uit te voeren? 

Laat mij je helpen! Door samen met je collega's een workshop 'drama in het onderwijs' te volgen, kan jij in een handomdraai jouw leerlingen een leuk staaltje drama geven! Door het eerst zelf te doen en te ervaren, want is dat niet dé manier om iets te leren?

Pluspunten;

  • Weinig tot geen materiaal
  • Op ieder thema toepasbaar
  • Eenvoudig
  • Energizers/tussendoor/5 min-20 min
  • Hoge fun-factor: blije kinderen

Mail, stuur een bericht of bel me! ->  contact 

“De workshops die ik heb gevolgd bij Monique Verkerk waren buitengewoon zinvol voor mijn werk als leerkracht, zowel door de rijkdom aan werkvormen als door haar ongedwongen en enthousiaste leiding. Ook de kinderen met wie ik de werkvormen gedaan heb, vinden het fantastisch.”
Jos de Wit
Leerkracht Humanistische Vorming (HVO)

TAALTHEATER MET IMPROBATTLE

Met veel liefde en plezier werk ik regelmatig in opdracht van de mooie stichting ImproBattle. 
 
Bij TaalTheater wordt via improvisatietheater aandacht gegeven aan de durf om Nederlands te spreken. Theater is een mooi instrument om het zelfvertrouwen te vergroten.

Spelenderwijs wordt gewerkt aan het lef en het zelfvertrouwen om de taal toe te passen. Deelnemers leren dat je een taal niet leert door hem meteen foutloos te spreken, maar door juist fouten te maken.

Wil je hier meer van weten!? Neem dan gauw een kijkje op de website van ImproBattle.

"Leerzaam, motiverend en humorvol : zo hebben mijn cursisten en ik de workshop van Monique ervaren. Ze weet de deelnemers op haar gemak te stellen en het beste uit zichzelf te halen. Ik kan haar zeker aanraden!"
Karl Bijsterveld
Docent NL Training

YOUNG LEADERS MET IMPROBATTLE

Jongeren volgen in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers allereerst een
trainingsprogramma gedurende 10 weken waarin zij worden uitgedaagd om zich te verdiepen in hun kwaliteiten en de manier waarop zij die kunnen inzetten in hun eigen leven, voor hun woonbuurt en de bredere samenleving om hen heen. Zij worden getraind in vaardigheden zoals communiceren, samenwerken, organiseren en presenteren.

Klik hier, als je meer informatie wilt over het Hoe, Wat en Waarom!