www.podium-power.nl

SPEEL
MET
JE
KIND!

"Maak magische momenten met de allerliefste mensen"

WORKSHOP

Tijdens deze workshop reik ik je diverse handvatten aan hoe je spelenderwijs in contact komt met je kind. Met behulp van verkleedkleren, leuke spelletjes en eventueel een clownsneus bedenk je bv. samen met je kind een verhaaltje. Misschien hebben jullie een thema: trouwen, geluk, vriendschap of gewoon lol trappen! Hoe dan ook, jullie zijn gelijk aan elkaar. De rol van vader of moeder vervalt. Je voelt je samen weer kind, gaat op in elkaar, raken in een flow en warempel….voordat je het weet speel je met elkaar.

GOED TE WETEN

  • Individuele workshop (alleen jij met je kind) of in groepsverband.
  • Leeftijd kind tussen de 5 en 8 jaar.
  • Eén kind per ouder. Alle aandacht voor elkaar is een pré.
  • Eén kind per ouderpaar is wél mogelijk (individuele workshop).
  • Groepsgrootte afhankelijk van de ruimte.
  • Filmpje cadeau.

Wil je meer weten over de tarieven? Mail dan naar: info@podium-power.nl

1 OUDER/KIND OF MET MEERDERE

Deze cursus kan individueel (1 ouder 1 kind) worden gevolgd,  maar ook met meerdere ouders en kinderen tegelijk. Hoe leuk om dit met vriendinnen en kids te doen?! Naar elkaar kijken en van elkaar te leren! Een ervaring die je je nog lang zal herinneren!

FILMPJE CADEAU

En dan is er ook nog een kers op de taart! Tijdens de workshop film ik kleine stukjes en enkele dagen na de workshop ontvang je een authentiek filmpje van jou en je kind. Een prachtig moment van jullie samen, vastgelegd, zodat je nooit meer vergeet hoe leuk ‘spelen met je kind’ is.

LET OP!

Een filmpje van alleen jij met je kind is alleen mogelijk tijdens een individuele workshop. Echter in groepsverband is er ook een filmpje, maar van alle deelnemers samen.

Hoe leuk zou het zijn om dit filmpje cadeau te geven aan opa en oma, aan papa/mama met vader/moederdag? Of aan die leuke oom en tante die gaan trouwen! Alles is mogelijk. Zolang er maar gespeeld wordt.

Bekijk maar eens een voorbeeldfilmpje!

En als je daar toch bent. Abonneer je meteen! Wel zo leuk!

PAPA'S

Onnodig om te zeggen misschien, maar deze workshop is uiteraard ook zeer geschikt voor vaders!

Waarom spelen?

De "ervaringsdeskundige" vertelt het zelf.

Need I Say More?