www.podium-power.nl

CLO
WN
STIEK

"Plezier geef je door!"

DOM, NIET STOM!

Het kleinste maskertje ter wereld;  een rode neus. Met een neus op verandert mijn kijk op de wereld. Geoorloofd dom kijken, doen en zijn. Het mag gewoon. Dom op mijn eigen gewiekste manier, want stom ben ik zéker niet! 'Duuuhuuu!'

Mijn kinderhart begint spontaan sneller te kloppen en ik krijg enorm de drang om ondeugend en lief te zijn tegelijkertijd. Spelen en niet meer kunnen stoppen. Zo leuk!

FAMILIEVOORSTELLING

Stiek en nog twee clowns zijn druk bezig met het maken van een voorstelling voor de hele familie. Muzikaliteit, toegankelijk voor jong en oud, eenvoudig en simpel en bovenal boordevol humor!

Wij onderscheiden ons door alles behalve standaard te zijn, maar vooral van tegenwoordig. Comedy; met een neus.

Houd de social media in de gaten voor de laatste nieuwtjes, feitjes en anekdotes! 

STIEK EN STIEKIE

Keet, mijn dochter, zet voor het eerst een rode neus op en weet exact wat ze moet doen. Ze beweegt als een clown, kijkt als een clown en verstaat de clown! Waarom kan zij dit meteen? Het duurde even voordat ik het onder de knie had en zij schudt de clown zo uit haar mouw. Best irritant! Of is het zo dat de clown een kind uit de mouw schudt?

-overpeinzing-

Hoe dan ook! Wij beleven enorm veel plezier met elkaar door kleine, grappige verhaaltjes te bedenken en te spelen. Dit willen wij graag doorgeven aan alle andere kinderen en ouders van de wereld. Jaaahaa, wereld! Millenials denken groot, mensen! Daarom hebben wij nu een eigen Youtube kanaal, zodat iedereen mee kan genieten van onze avonturen. Jij en eventueel je kind(eren) willen daar natuurlijk ook bij horen! Dat kan. Abonneer je snel op Clown Stiek en Stiekie.